• darkblurbg

 

 

De frisse en vrolijke kindercollecties van Rutten4Shoes starten bij de eerste loopschoentjes (maat 19-25) en lopen door tot in de jeugdmaten (36-40). De modellen hebben een goed voetbed, een verstevigde hiel en zijn volledig leer gevoerd. Voor de allerkleinsten zijn er extra flexibele loopschoentjes met veel kleur. Wel kiezen wij voor kinderschoenen die nog goed te combineren zijn met de kleding van de kinderen. Onze kinderschoenen zijn hip, stoer, vrolijk, fris en schattig. Het zijn kleine kunstwerkjes met oog voor detail.

Zo krijgt jouw kind de leukste en beste schoen voor zijn/haar voet.

Twijfel je of jouw kind toe is aan nieuwe schoenen? Loop gerust even bij ons binnen. Dan kunnen wij samen met jouw kijken naar de juiste maat.

 

In onze nieuwe collectie hebben wij gave sneakers, stoere meiden boots en allerlei andere leuke schoenen voor de kids. Hierin hebben wij verschillende modellen en materialen. Kinderschoenen moeten natuurlijk leuk zijn, maar ook praktisch. Zodat ook jouw kind heerlijk kan spelen!

Vind je het lastig om een goede keus te maken? Vraag een van onze medewerkers in de winkel. Wij kunnen je er alles over vertellen en jou helpen de beste keuze te maken.

Wat je steeds meer ziet is de mini-me trend. Waarbij er op een speelse en stoere manier gecombineerd wordt met items voor volwassenen en kinderen. Ook in onze collectie zijn mini-me artikelen beschikbaar. Zo kan jij fashion twins worden met je kids!

Maak kennis met Druppies!

 

In ons land wil er nog wel met enige regelmaat een bui vallen. Voor dit soort dagen  hebben wij lekker kleurrijke Druppies. Super leuk om te zien, en ontzettend handig!

Of is jouw kind een echte avonturier die lekker buiten gaat spelen, klauteren, klimmen en niet bang is om vies te worden? Ook dan komen druppies goed van pas!

Contact

Rutten 4 Shoes
Handelsnaam Modeschoenen Rutten
Grootzand 87
8601 AV Sneek

+31(0)515 414584

schoenen@rutten4shoes.nl

-> Rutten4Dance

Social media